Obratite nam se

Tel: + 86-20-81716752

Faksom: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-pošta:Cathy001@gdbahe.com

Dodaj: Zgrada 51, 1850 Chuangyi vrt br. 200 East Fangcun Avenue, Liwan Distrikta, Guangzhou, Kina

Dom > Vijesti > Sadržaj
Glavni Čimbenici koji određuju kvalitetu i cijenu od aluminijskih ploča ploča Sep 11, 2017

Aluminijskih materijala za Strop su aluminijske legure, mogu biti čisti Aluminij. Zbog različite legure sadržaja uzrokovane mehanička svojstva aluminijske legure je drugačiji, trenutni domaće korištenje malih boginja materijala za aluminijske legure je podijeljen u pet razreda:

Prvi razred: Aluminij-magnezij legure, također sadrži dio mangana, najveća prednost materijal je dobar antioksidativni kapacitet, a zbog sadržaja mangana, pa imaju određene čvrstoće i krutosti, je idealan materijal za napraviti male boginje. Kina je jugozapad tvornice aluminija aluminijske obrada izvođenje od najstabilnijih.

Drugi razred: mangan aluminijske legure, čvrstoće materijala i ukočenost neznatno bolji od Aluminij-magnezij legure. Ali antioksidativni kapacitet je nešto niži od Aluminij-magnezij legure. Kao što su obje strane izvode zaštitni tretman, u osnovi riješiti svoj antioksidativni kapacitet nije dobar kao nedostatke glinica-magnezij slitina, domaćim Ruimin aluminijske aluminijske obrada izvođenje od najstabilnijih.

Treći razred: aluminijske legure, legure mangana, magnezija manje. Tako njegova čvrstoća i Krutost su znatno niže od Aluminij-magnezij legure i legure aluminija, mangana (ali njegova cijena je skupo). Zbog svojih mekan, lako se obrađuje, dokle god određene debljine, osnovne upoznati najosnovnije ravnost