Obratite nam se

Tel: + 86-20-81716752

Faksom: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-pošta:Cathy001@gdbahe.com

Dodaj: Zgrada 51, 1850 Chuangyi vrt br. 200 East Fangcun Avenue, Liwan Distrikta, Guangzhou, Kina

Dom > Vijesti > Sadržaj
Radni stolovi od perforiranog aluminijuma Jan 27, 2018

1.jpg

Arhitektonski studio u Pekingu renovirao je ovu kuću u gradu Dongcheng, dodajući stepenišno perforirano čelično stablo kako bi se penjanje na vrh osećalo kao "hodanje u nebo".

2.jpg

"Dio podnih ploča prvobitne zgrade je odsečen, kroz koji su stepenice pretvorene u svetlosni snop koji prolazi kroz sve unutrašnje podove", rekli su arhitekte. "Prirodno svetlo stiže do podruma kroz svetlarnik i dovodi u zatvoreni prostor unutrašnjosti."

3.jpg

Izrađen od čeličnih gazi i perforiranih rukohvata, fokusno stepenište je dizajnirano da se suprotstavi postojećoj sivi fasadi od cigle.

4.jpg

"Dok hodaju stepenicama, ljudi mogu osećati da hodaju na nebu", rekli su arhitekte. "Goli opečeni zid na zadnjoj strani stepenica se drži i prskaju bijelom bojom da bi se stvorilo mikro-poređenje novih i starih."

5.jpg

Arch Studio izabrao je bijelu kao temeljnu šemu boja u celom ostatku imovine, a koristio je drvene "mreže" za razdvajanje različitih područja.

6.jpg

"Bela boja vraća prostor u čisto i apstraktno početno stanje", rekli su arhitekte. "Stvara osećaj prolaznog prostora uzimajući u obzir mijenjanje svjetla i otvorenih pogleda."

7.jpg

"Mreže su raspršene na svakom spratu i stvaraju različite prostore za ponašanje za čišćenje, gostoprimstvo i čitanje čaja", nastavili su. "Uvođenje mreža filtrira vid, osvetljenje i poglede, kroz koje se enterijer može osloboditi smetnji i uživati u miru i tišini."

8.jpg

U suterenu se nalazi ured, dnevni prostori su u prizemlju i dvije spavaće sobe mogu se naći na najvišem nivou. Veš mašine se nalaze na obe gornje strane

9.jpg

Nedavno je Arch Studio dodao zidove u umetničku galeriju u Pekingu i postavio zakrivljene staklene zidove koji prate bambus zasadene dvorište u čajnoj kući koja se nalazi u jednoj od drevnih četvrti grada.

10.jpg