Obratite nam se

Tel: + 86-20-81716752

Faksom: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-pošta:Cathy001@gdbahe.com

Dodaj: Zgrada 51, 1850 Chuangyi vrt br. 200 East Fangcun Avenue, Liwan Distrikta, Guangzhou, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Koje su glavne funkcije sjenila? Sep 11, 2017

U izgled lijep, ali također može blokirati UV, zaštita privatnosti, Dongnuanxialiang, i tako dalje. Ovdje dolazimo do detaljan opis njegove funkcije.

Sjenila izgledaju jednostavna je i velikodušan, s vrlo lijepe ukrasne osobine. Može biti direktno štaliran, vrlo jednostavan i velikodušni, koja će ne zauzimaju prostor. Ova vrsta zavjese neće utjecati na našu liniju pogleda, krajolik pod prozorom može opisati kao prvi pogled, dok širina u sobi će biti pogođeni. Također ima važnu funkciju za zaštitu privatnosti, ovaj tip zavjesa je uglavnom kroz smjer čekić za blokiranje vanjskog liniju. Kada konveksne površine stranica prema kući, naša sjena nije ogleda izvan kuće, ima određenu funkciju sjenčanje. Ova vrsta zavjese imaju vrlo dobar zaštitni učinak na našu privatnost. Zatvarača za čišćenje je vrlo povoljno, ne moramo ga ukloniti, samo obrišite vlažnom krpom može na mokro platno stavi neutralnog deterdženta je praktičniji. U ovom trenutku vaše srce može biti u nedoumici, to ga ne blijede, se ne morate brinuti o tome, to je izbljedio, uglavnom zato što proizvod ima dobar vodootporne izvedbe.

Osim toga sjenila možete blokirati ulaz ultraljubičasto svjetlo. Pogotovo ljeti UV je toksična, kada ulazi u sobu, naš namještaj će izblijediti. I instalacija takvih sjenila, ne morate bojati namještaj će izblijediti. Posljednja točka je da takva sjenila Dongnuanxialiang, ona koristi materijal ima vrlo dobru izolaciju izvedbe, temperatura u sobi zima će biti raspršene. I ljeti vani vrući zrak je također teško ući.