Obratite nam se

Tel: + 86-20-81716752

Faksom: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-pošta:Cathy001@gdbahe.com

Dodaj: Zgrada 51, 1850 Chuangyi vrt br. 200 East Fangcun Avenue, Liwan Distrikta, Guangzhou, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Tri principa aluminijskih ekstruzija profila nabave Sep 11, 2017

Prvo: vrlo jeftino da ne odabrati

Aluminijske trošak = aluminijske spot cijena + ekstrudiranje aluminija obradu troškova + ambalaža + teretni.

To su vrlo transparentan, trošak od aluminija su skoro, značajno niža od tržišne cijene, prvi mogući: manje težine po metru; drugi: aluminijskih ingota je korištenje recikliranog otpada aluminija; treće: uvećanja gubitka

Drugo: Samo znam prodaje materijala dobavljača odabrati.

Pripremite malo robe, premjestiti nekoliko žica Miss, on-line žele napraviti promociju može otvoriti. To su često povrijeđena naših kupaca. Propustiti ožičenje uglavnom ne znam kako se koristi, samo znamo jediničnu cijenu. Kako se koristi za potrebe kupaca; Kako napraviti najbolji isplativo; u različit položaj na taj način je najbolji način za povezivanje.

Treće: izboru proizvodnju aluminijuma dobavljača

Orijentirana proizvodnja aluminija dobavljača, se općenito bave ovo industrije za više od 5 godina, svojim korisnicima, imaju bogato praktično iskustvo, kvaliteta proizvoda i performanse su vrlo dobro razumijevanje i majstorstvo, će vam preporučiti odgovarajuće Kupci trebaju bolje isplativa, odabrati zgodan i praktičan pribor.

Industrijska aluminijska je naširoko koristi u širok raspon svestranost, je ekološki, lako montaža i demontaža, štedi vrijeme i dugi životni vijek je poznat. Industrijskih aluminijskih profila, specifikacije, pogodan za sve vrste mehaničkih uređaja; zavarivanja, jednostavno za podešavanje veličine, lako promijeniti strukturu; dimenzionalna Tolerancija zahtjeva strogu, visoka površinska obrada zahtjeva; skupština radi praktičan i efikasan, visoke produktivnosti.

Odnosi se na područje primjene: proizvodne linije, cjevovod radni stol, ured particije, ekrani, industrijskih ograda i raznih okvira, prikaz stalak, police, mehanički omot pečat i tako dalje.