Obratite nam se

Tel: + 86-20-81716752

Faksom: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-pošta:Cathy001@gdbahe.com

Dodaj: Zgrada 51, 1850 Chuangyi vrt br. 200 East Fangcun Avenue, Liwan Distrikta, Guangzhou, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Analiza na uzrok za piling od aluminija - plastični tanjur Sep 11, 2017

1, kvalitet aluminijska folija sama:

Iako ovo je suptilniji problem, ali se odražava i na kvalitetu aluminijskih plastični tanjur. S jedne strane je proces probleme aluminija Toplinska obrada, drugestrane aluminija i proizvođača u korištenju recikliranog aluminija kada kontrolira kvalitetu slab. To zahtijeva da Proizvođači aluminijske plastične ploče u materijal proizvođača u svim aspektima Evaluacije, do odrediti pod-izvođač za uspostavljanje poslovnih kontakata kako bi se osigurala kvaliteta materijala.

2, aluminijske litotripsija udarnim valovima zahtijevala pitanja:

Čišćenje aluminijskih ploča i kvaliteta sloja je izravno povezana Kompozitni kvaliteta aluminija plastični tanjur. Aluminijske ploče mora prvo očistiti površinu ulja nečistoća, ukloniti tako da Površinski sloj guste kemijski sloj, u red kako bi se olakšalo polimernih membrana proizvesti dobru vezu. Međutim, neki Proizvođači u procesu liječenja temperatura tekućine, koncentracija, vrijeme obrade prije liječenja, liječenje tekućine obnavlja i druge slab nadzor, koji utječu na kvalitetu čišćenja.

3, izbor materijala srž problema:

Jer polimerni film i PE zbližavanja sa drugim plastike u odnosu na najbolje i pristupačne, netoksični, lako obrađuje. Jezgra materijal koristi PE. Malim proizvođačima kako bi se smanjio trošak uporabe jadni vezivanja efekt i izgaranja će proizvesti fatalna plina PVC ili koristiti PE reciklirani materijal ili izborom PE sirovine i materijala smjesu. Ovo će biti zvog PE modelu, stupnja starenja i druge razlike uzrokovane različitih temperatura, konačna površina za kompozitne kvaliteta nije stabilan.

4 izbor polimernih membrana problema:

Polimerni film je posebna izvedba vezivanja materijala, što utječe na glavna faktora kompozitnih kvalitete. Polimerni film ima dvije strane, tri sloja co ekstrudiranog. Jedna strana je vezan s metalom, s druge strane se zbližio s PE, srednji sloj je PE podloge, obje strane prirode je potpuno drugačija.